Захари Стоянов се прави на мафиот в хотела на Силвестър Сталоун, пише „Телеграф”. Мястото, където Слай отсяда когато е у нас е превърнато в снимачна площадка на сериала „Под прикритие”.В последните дни текат последните снимки на последния пети сезон на кримката. Най-усилено се работи по мафиотските сцени от поредицата, в които главно действащо лице е Бахаров.

За целта столичният хотел „Маринела” е превърнат в сборище на екранни гангстери, които денонощно обсъждат как да си разчистят сметките. По сценарий тук е главната щабквартира на Иво Андонов и аверите му.

Вече стана ясно, че новият сезон ще стартира с убийство. Продуцентите са избрали да елиминират дясната ръка на Андонов-Рафаел, който бе изигран от актьора Мартин Смочевски. Той ще напусне сериала, след като получи като Христо Ботев куршум в челото.

Сред новите лица е и бившата изгора на Калин Врачански-Силвия Петкова, която влиза в отбора на добрите ченгета. Ще има и чуждестранни гости-Матиа Сбраджа пристига унас за главата на Куката. Актьорът стана популярен с ролята си на духовника Каяфа, който предава Исус на римляните във филма „Страстите Христови” на Мел Гибсън.