Това е една от най-мощните зодии в хороскопа, която създава предизвиква страхопочитание у другите. Хората, родени в този знак, са най-лоялният приятел и най-лошият враг, който можете да имате. Няма "статукво" за тях - или ги обичате или се страхувате от тях.

Решени винаги да успеят, Скорпионите винаги са фокусирани върху него. Те са съсредоточени върху това, което искат, и никога няма да ги спрат да постигнат тази цел. В любовта, веднага щом харесват, те се посветяват напълно. Ангажирането им е огромно и присъства винаги в добро и зло.

Те не се влюбват, а когато се влюбят, трябва да знаете, че всяка част от сърцето им носи името на човека, когото обичат. Всяко обещание, което дават, ще бъде изпълнено поради огромната любов, която имат. Когато Скорпион е влюбен, тя не крие дълбочината на чувствата си и никога не прави неща, които ще ви объркат.

Скорпион ще се радва да присъства във всички аспекти в живота на човека, когото обича. Те не допускат никаква бариера да стои между тях и личността, която обичат и следователно правят всичко необходимо, за да премахнат всички неща, които пречат на любовта.

В съвременния свят на връзките, връзката със Скорпион е истинско утвърждаване на любовта. Скорпионът не играе игри и влиза само в човек, който наистина го обича и обрича. В тях няма игри и непредсказуемо поведение. Те не се влюбват, защото трябва да се отегчават. Те са много честни за чувствата си и когато обичат, просто го знаете.