Овен

Не постигна това, за което мечтаеше, защото лесно се разсейваше от краткосрочни или мигновени удоволствия, вместо да се фокусираш върху дългосрочните си интереси.

Телец

Не постигна това, за което мечтаеше, защото непрекъснато търсеше чуждо одобрение, вместо да работиш върху вътрешното си приемане, доверие и постоянство.

Близнаци

Не постигна това, за което мечтаеше, защото се беше съсредоточила повече върху това, как другите те виждат и какво мислят за теб, вместо да мислиш за това, което действително желаеш и какво те направи най-щастлива.

Рак

Не постигна това, за което мечтаеше, защото не можеше да се отърсиш от ненавистта и болката, които си изпитвала, както и от минали престъпления на други хора срещу теб. Това означава, че цялата ти енергия е отивала в болка, самообладание и гняв, вместо да насочиш тази енергия да продължиш напред, да се погрижиш за себе си и да вършиш нещата, които всъщност ти носят радост.

Лъв

Не постигна това, за което мечтаеше, защото отказваше да анализираш и поемаш отговорност за собствените си грешки, а искаш да вярваш, че винаги си невинна жертва и обвиняваш други хора, вместо да се поучиш от тези грешки и да разбереш как да станеш по-добър и по-силен човек.

Дева

Не постигна това, за което мечтаеше, защото вместо да вярваш на себе си и собствените си умения, ти се бе съсредоточила само върху собствените си недостатъци, несъвършенства и несигурност. И това направи невъзможно да дадеш всичко от себе си и да вложиш най-големите си таланти към целите и мечтите, за които наистина копнееш.

Везни

Не постигна това, за което мечтаеше, защото, вместо да търсиш решения за проблемите си и да се обвързваш с тях, ти правеше всичко по силите си да удовлетвориш желанията на другите и забравяше за себе си. Което означава, че седеше на едно и също място, вместо да се движиш напред, дори и с една или две стъпки.

Скорпион

Не постигна това, за което мечтаеше, защото вместо да бъдеш благодарна и горда с нещата, които имаш и нещата, които си постигнала, ти се разсейваше от това, което всички останали имат. Така че, вместо да се съсредоточиш върху живота си и да се постараеш да постигнеш това, което искаш, ти губеше цялото си време, мислейки за живота на всички останали и това, което нямаш.

Стрелец

Не постигна това, за което мечтаеше, защото смяташе, че позитивното и оптимистичното ти мислене ще направи така, че много неща просто ще се развият или ще се случват от самосебе си, вместо да се измъкнеш извън зоната си на комфорт и да работиш достатъчно усилено, за да постигнеш това, в което си се вгледала.

Козирог

Не постигна това, за което мечтаеше, защото смяташе, че ако си черногледа и очакваш всичко да се провали, ще бъдеш няколко стъпки по-напред от всички останали, когато в действителност всичкото това негативно мислене те оставяше далеч зад другите, преди дори да започнеш нещо.

Водолей

Не постигна това, за което мечтаеше, защото отказваше помощ от всички, по всякакъв начин. Запази емоционалните си притеснения за себе си и пренебрегна собствените си проблеми, като настояваше да разчиташ само на себе си. Това направи живота ти хиляди пъти по-труден, защото отказа подкрепа и насърчаване от близките, които можеха да направят света ти много по-лесен и по-ясен.

Риби

Не постигна това, за което мечтаеше, защото смяташе, че имаш нужда от разрешението и одобрението на всички около теб, за да можеш да последваш мечтите, вместо просто да вярваш в себе си достатъчно, за да слушаш собствените си желания, които ще те отведат в правилната посока.