София. Кандидатите за евродепутати от листата на "БСП за България" ще посетят областите Пловдив, Бургас, Варна, Пазарджик и София. Това съобщиха от пресцентъра на БСП.
Пловдив
В 9:00 часа край гр. Карлово Момчил Неков ще вземе участие в розобер и Празника на розата. В 10:30 часа на пл. "20-ти юли" гр. Карлово той ще участва в Празника на розата. В 13:00 часа в залата на общината в гр. Съединение,Неков ще се срещне с граждани. В 16:30 часа, в зала "България" на Пловдивския панаир, Елена Йончева, Сергей Станишев и Момчил Неков ще се срещнат с обществеността.
В 14:00 часа в кв. "Николаево" в гр. Раковски Сергей Станишев ще се срещне с граждани. В 16:00 часа в зала "България" на Пловдивския панаир в гр. Пловдив Станишев ще даде брифинг за медиите. В 18:30 часа в клуба на БСП в с. Ягодово, общ. Родопи, Станишев ще се срещне с жители
В 20:00 часа Станишев ще вземе участие в традиционния събор на с. Катуница, общ. Садово.
Бургас
В 15:00 часа в центъра на гр. Приморско Димитър Данчев ще се срещне с обществеността.
В 16:00 часа в клуба на БСП в гр. Царево той ще се срещне с граждани. В 18:00 часа в читалището в гр. Созопол Данчев ще се срещне с жители.
Варна
В 15:00 часа в конферентната зала срещу общината в гр. Бяла Деница Златева и д-р Десислав Тасков ще се срещнат с граждани.
В 17:00 часа в центъра на гр. Долни Чифлик те ще се срещнат с обществеността. В 19:00 часа в центъра на с. Близнаци, общ. Аврен, Златева и Тасков ще се срещнат с жители.
Пазарджик
В 10:00 часа на пл. "България" в гр. Пещера Крум Дончев ще вземе участие в състезание-демонстрация по майсторско и безопасно кормуване. В 16:00 часа в местността Бакаджик, Златица, той ще вземе участие в спортен турнир и урок по родолюбие. В 18:00 часа в салона на читалището в гр. Златица Дончев и проф. Мариела Модева ще се срещнат с граждани.
София
В 18:00 часа на площада в центъра на гр. Драгоман Емил Георгиев ще присъства на международен фолклорен фестивал "Нишавски хоровод".
В 11:00 часа в "Южния парк" в гр. София откъм бул. "Витоша" Петър Витанов, Цветелина Пенкова, проф. Мариела Модева ще се срещнат с жители.
В 14:00 часа пред читалището в кв. "Младост 1" в София Петър Витанов, Цветелина Пенкова, проф. Мариела Модева и проф. Румен Гечев ще срещнат с граждани.
В 17:00 часа в парка срещу община Младост те ще се срещнат с жители на р-н Младост.