Златоград. Средно училище „Антим I” – град Златоград изпрати своя юбилеен 60-и випуск. Това съобщиха от Община Златоград. В двора на училището се събраха ученици, родители, близки и приятели на зрелостниците. С много емоции и вълнения младите хора се разделиха с училището и учителите си. Гости на тържеството бяха кметът на Златоград-Мирослав Янчев, Председателят на Общински съвет Златоград – Емилия Кръстева, зам.-кметът – Елмира Угорлиева-Пехливанова, представители на общинска администрация, учебни заведения и местни медии.
Директорът на училището – Жечка Хаджийска, изказа благодарност към местната власт и родителите за ползотворното сътрудничество и подкрепата, която са оказвали през годините на училището. Отправи пожелания за успешна реализация на абитуриентите и изрази убеденост, че в СУ „Антим I” са получили добър старт за бъдещето си.
С поздрави към абитуриентите се обърна и кметът на Община Златоград Мирослав Янчев, който им пожела да не забравят родния си край, реализирайки своите желания, да вървят напред и да доказват, че младите хора от Златоград могат.