"Тринога" камера бе поставена на спирка на "Карловско шосе" в Пловдив, сигнализира мъж в социалната мрежа. "Е, редно ли е да я слагат на спирката? Човек не може да влезе на сухо!", гласи надписът над снимката му.

Устройството заема половина пространство и съответно пречи хората да чакат автобусите в дъждовния ден. По думите на мъжа, когато е застанал пред камерата е получил забележка от униформените. Може би, защото новото устройство струва около 55 хил. лева, полицаите са сметнали, че то е по-важно от здравето на хората. 

Логично под публикацията заваляха десетки коментари."Хвърли я на пътя, сигурен съм че все някой ще я качи", "Супер нагли" , "Ползвай я за сядане изглежда ми здрава", "Пълни дебили" , "Съберете се групичка и я качете в рейса в суматохата докато слизат и се качват...Като гледам капушите си седят на топло в патрулката на паркинга", "За полиция и депутат може всичко нека още ни ядът ние сме си виновни човек неможе да седне да чака реиса или да се скрие те се мушат там", са само част от коментарите на възмутените потребители.