Максин Бьорк е популярна в целия свят блогърка. Шведката обича природата, йога и тантра. В инстаграм тя има над 60 хиляди последователи. Част от феновете й може би ще се оттеглят, след като шокира всички, публикувайки снимка, на която лицето и деколтето й са намазани с менструална кръв. 

Самата Максин в момента живее на остров Бали, където може да се отдаде на любимата си медитация оскъдно облечена или напълно гола и да живее в едно с природата. Това се вижда и от снимките, които публикува до момента, някои от които са доста смели.







Максин просто знае как да привлече вниманието. Но тези, които са си мислели, че не може да ги шокира повече, са грешили.



След фотографиите, на които тя се къпе чисто гола с приятелки във водопад, се появиха снимки, които са доста притеснителни за мнозина. На тях тя позира с лице, намазано със собствената й менструална кръв.



"Днес след много продуктивен и забавен ден се прибрах вкъщи с глава, пълна с мисли, които трябваше да подтисна, защото не можех в този момент да постигна покой. Седнах, дишайки дълбоко и изведнъж усетих силен порив да се покрия с "женската си кръв". Така че, без да се питам как или защо, просто го направих. Разтрих кръвта по цялото си тяло, а след това се търкалях гола на тревата пред дома си", описва странните си преживявания в инстаграм Максин.

Над 5 хиляди души реагират на странната публикация. Феновете й се разделили на два лагера, някои се възхищавали, а други я осъждали. 

"Моля те, иди при психотерапевт", пише един от последователите на Максин.

"Това си е твой профил, публикувай каквото си искаш, но да се натриеш с менструалната си кръв значи, че с теб се случва нещо лошо", коментира друг.

"Кървава публикация, мисля, че това е на 100% супер! Продължавай в същия дух, жалко, че хората са така ограничени", подкрепя я верен фен.