Американската певица от барбадоски произход, актриса и моден дизайнер Риана сподели с феновете си нови снимки на зашеметяващата си колекция бельо, съобщава Daily Mail.

На страницата си в Instagram знаменитостта показа новата колекция, която е достъпна на нейния уебсайт Savage x Fenty.

36-годишната певица показа невероятната си фигура в дантелен боди корсет от колекцията си Savage Signature Script от сутиени, бельо, плюшени играчки и горнища за сън.

Снимка: savagex.com

На други кадри звездата, която позира изкусително на легло, е облечена в лилава пижама.

За фотосесията Риана е заложила на ярък грим, подчертавайки очите и устните си. Светлочервената й коса ефектно контрастира със загорялата й кожа. Певицата позира с красиви обеци, няколко масивни пръстена, верижка и гривна, обсипана с камъни.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Междувременно се появиха слухове, че Риана отново е бременна. Близък до звездата твърди, че тя прекарва много време със семейството си и твърде вероятно отново очаква дете. В същото време вече се твърди, че полът на бебето е известен. "Този път Риана и Роки очакват момиче. Всички са много развълнувани."

Самата Риана, която вече има двама сина, не е потвърдила слуховете за бременност.

Преди това тя позира за корицата на априлския брой на Vogue China преди лансирането на козметичната й марка Fenty Beauty на китайския пазар.

Риана пя за най-богатия човек в Индия за 6 млн. долара ВИДЕО