Едно от най-лошите неща, които един мъж прави в леглото, е напълно да игнорира нуждите на жената, казва сексологът Трейси Кокс. Това мнение тя изрази в колонката си за Daily Mail.

Кокс отбеляза, че за една жена е важно нейният партньор да вземе предвид нейните желания и сексуални предпочитания. Един мъж не трябва да се обижда от опитите да му обясни какво й харесва и какво не. В същото време най-лошото нещо, което един мъж може да направи в процеса на интимност, е напълно да прескочи етапа на любовната игра и бързо да премине директно към половия акт, обясни сексологът.

Също така сред най-лошите неща за правене в леглото Кокс посочи прекалената грубост на мъжете и твърде силните и бързи движения на члена напред-назад по време на секс.

Сексолог разкри истинските причини за влечението към господство в леглото

Отделно тя открои опитите на мъжете да правят секс с партньор, „като в порно“. Според нея не трябва да мислите, че в живота жените харесват същите неща, които актрисите осъществяват във филмите за възрастни.

В заключение Кокс добави, че за да избегнат разочарованието и да повишат качеството на секса, мъжете трябва да бъдат нежни и внимателни към партньорката си, да общуват повече с нея и да не пренебрегват етапа на любовната игра.

Превод: GlasNews.bg