Екс водещата и настояща писателка припомни за себе си, като в социалните мрежи сподели горещ архивен кадър.

За да привлече вниманието към себе си, Венета Райкова публикува провокативна снимка, която е заснета преди цели 20 години. На фотото, Райкова позира за българското издание на мъжкото списание "Плейбой" и макар съществената част от тялото й да е скрита, се вижда достатъчно, за да разпали въображението на последователите си в Инстаграм и Фейсбук. 

По думи на бившата телевизионна водеща, корицата й за мъжкото списание е в топ 5 на най-продаваните броеве в историята на списанието в България.

"Сега си още по-красива", "Убедена съм, че нова подобна корица ще ви прати в топ 3. Годините ви стоят прекрасно", "Уникална, слагаш ги в малкия ти джоб" - са само малка част от комплиментите, с които потребителите ласкаят Венета.

Ето и с какъв текст бе придружено фотото: 

"Роман N10, който пиша, има героиня корица на "Плейбой" и знам, че го чакате с нетърпение. От 2 г. нямам нова книга, "Куклите" излязоха 2020г., а 2021г. излезе продължението на "Триумфът на кучките", затова тази година обещавам да ви зарадвам с нещо горещо! Но понеже не мога да кажа дата на издаването й, защото много се разсейвам от хубавото време и не пиша активно, качвам тази моя снимка от списанието в очакване на роман N10."