Тази седмица започват още две от най-силните първенства в света – италианската Серия А и испанската Ла Лига.

В Испания и през този сезон два са основните фаворити за трофея Реал Мадрид и Барселона.  Атлетико Мадрид, който в последните сезони на два пъти обърка сметките на грандовете също има шанс за трофея, но този път изглежда доста по-малък. С идването на Левандовски в Барса пък ще има нови големи футболни сблъсъци между Барселона и Реал Мадрид, които ще напомнят битките между Роналдо и Меси, а именно Бензема срещу Левандовски.

Betano определя шампиона Реал Мадрид за фаворит с 2.10, а Барселона е с 2.30. Вероятността Атлетико Мадрид да изненада двата гранда е оценена на 7.

Италия този сезон се очаква да бъде много интересно Милан стана шампион миналия сезон, но през тази кампания апетити за титлата имат още Интер, Ювентус, Наполи и Рома. Ювентус и Рома се подсилиха най-много и направиха доста добро трансферно лято, но Милан и Интер никога не трябва да бъдат отписвани.

Betano дава равни шансове на Ювентус и Интер с по 2.75. Любопитно е, че шампионът Милан е трети по шансове с 5. Рома да стане шампион е оценен на 10, а Наполи е с 18.