През уикенда се проведе второто издание на бултрас футболния турнир в памет на фена на Ботев Пд Тоско Бозаджийски. Надпреварата се състоя пловдивския квартал "Тракия".

Организаторите на турнира се бяха погрижили организацията да бъде на много високо ниво. За втора поредна година надпреварата бе спечелена от отбора на Любекс, на второ място остана тимът на "No Mercy", а с бронзовите медали се окичиха "Гражданите".

Участие в турнира взе и сборен отбор на Ботев (Пловдив), но воденият от Даниел Серехидо и Азрудин Валентич тим отпадна още в първия кръг. Автографи на феновете раздадоха Георги Аргилашки, Николай Минков, Емануел Току и Реда Рабей.

Освен футболните страсти, от Bultras Fight Club направиха впечатляваща демонстрация за всички присъстващи. Организаторите бяха предвидили и игри по дърпане на въже и канадска борба.

Точно в 12:00ч. всички събития бяха спрени, а феновете и всички гости на турнира отдадоха нужната почит на незабравимия Тоско Бозаджийски. "Жълто-черният" привърженик обедини всички стоящи зад каузата Ботев, както го правеше и приживе, а феновете с мощни песни и факли скандираха името му.