Клипът на Григор Димитров и Ализе Лим в мощния звяр Lamborghini след парти в Монако не спира за обикаля социалните мрежи и да вълнува феновете.

"Григор Димитров играе фантастично през последните няколко месеца. А изглежда е в сърцето на нова красавица", пишат в Сърбия.

"Всеизвестно е, че българинът е един от най-големите прелъстители в ATP тура и че вече е бил с Никол Шерцингер и Мария Шарапова, имаше връзка с красивата румънка Мадалина Геня, а сега май е с бившата тенисистка Ализ Лим!

Двамата бяха засечени в Монте Карло да се забавляват. На видеото, публикувано в социалните мрежи, се вижда, че Димитров качва красавицата в своето Ламборджини.

Лим е бивша френска тенисистка, която ще отпразнува 34-ия си рожден ден през юли и която през последните три години имаше връзка с известния баскетболист Тони Паркър. Двамата се разделиха преди няколко седмици, обяви Паркър, който днес е собственик на баскетболния тим АСВЕЛ.

Що се отнася до Ализе, тя от известно време работи за Eurosport, така че наскоро привлече вниманието, когато свали сакото на Новак Джокович.

Не знаем дали Джокович вече е знаел, че Лим и Димитров са заедно, което няма да е изненада, защото сърбинът е в добри отношения с колегата си и когото нарича "брат", припомнят още комшиите.