Петгодишният принц Луис отново беше в полезрението на обществеността по време на коледен концерт в Уестминстърското абатство в началото на декември 2023 г. 

Снимка е уловила момента, в който най-малкият син на Кейт Мидълтън и принц Уилям духа свещта на осемгодишната си сестра принцеса Шарлот на празничната служба.

На снимката принцеса Шарлот може да се види усмихната, а самата Кейт Мидълтън наблюдаваше сцената зад двете деца и показа своето спокойствие и приемане на ситуацията с изражението на лицето си, пише People.

Кейт Мидълтън и принц Уилям с децаЦял екран
Кейт Мидълтън и принц Уилям с децата Снимка: Getty Images

Лудориите на Луис не свършиха дотук. Той също се обърна към баща си, принц Уилям, да духне и неговата свещ. Принцът на Уелс обаче я защити с ръка. В този момент Катрин се усмихна широко, наблюдавайки смешното поведение на сина си.

Кейт Мидълтън и принц Уилям с децаЦял екран
Кейт Мидълтън и принц Уилям с децата Снимка: Getty Images

Принц Луи често радва публиката с жизнерадостното си поведение и емоции. Той изплези език, покри устата на майка си с ръка и завъртя очи, докато хилядите кралски фенове го гледаха.

Принц Луи духна свещта на принцеса ШарлотЦял екран
Принц Луи духна свещта на принцеса Шарлот Снимка: Getty Images

Десетгодишният принц Джордж държеше важно свещта си и се държеше спокойно. Вечерта беше доста успешна за принцесата на Уелс, която от 2021 г. организира специални концерти с коледни песни за празника. Тази година събитието е посветено на децата и майчинството.

Принц ЛуисЦял екран
Принц Луис Снимка: Getty Images