Украинската бежанка, изхвърлена от британския си любовник, след като той напусна партньорката си и двете си деца заради нея, не се яви в съда, където беше обвинена в нападение над полицай. 23-годишната София Каркадим от Украйна, която живее във Великобритания, трябваше да се яви в съда, след като ухапа полицай, когато той се опита да я арестува. 

Момичето било в къщата на бившия си любовник, охранителя Тони Гарнет, в Брадфорд, Западен Йоркшир, където събирала нещата си, когато полицейски екип пристигна в къщата, съобщава Daily Mail. По време на конфликта се твърди, че бежанката е ухапала полицай и се е сдобила с две обвинения за нападение. Вследствие на това на 17 юли София Каркадим трябваше да се яви в съда в Брадфорд.

Но Каркадим не се яви в Брадфордския магистратски съд и беше издадена заповед за нейния арест.

Както стана известно, украинката се премести във Великобритания като бежанка след началото на пълномащабното нахлуване от Руската федерация през февруари 2022 г. в Украйна. Там София Каркадим срещна Гарнет и те започнаха да живеят заедно.

В ранните етапи на връзката им двойката беше блажено щастлива и дори говореше за брак и прекарване на остатъка от живота им заедно. Но романтиката изстина след поредица от спорове, които според британеца са причинени от това, че украинката пие силна бира и избухва.

Каркадим отлетя обратно в Украйна миналата година, но Гарет отпътува до там, за да я върне обратно. Но преди три месеца двойката се раздели окончателно и Каркадим се върна в Украйна.

Тя се е върнала в Обединеното кралство, за да вземе нещата си от дома на г-н Гарнет, когато се смята, че е избухнал скандал между бившата двойка.

В магистратския съд вчера Гарнет беше видян отвън, но нямаше следа от Каркадим.

Г-н Гарнет каза на MailOnline: „Искам възможно най-малко да имам работа с нея. Доколкото знам, тя е пристигнала в сряда от Украйна. Беше дошла да си вземе нещата от моето жилище. Не знам къде е тя сега. Не поддържам толкова много връзка с нея, защото сега имам нова приятелка и продължих напред."

Нова драма за британеца, напуснал семейството си заради украинска бежанка ВИДЕО+СНИМКИ

Британец приюти украинска бежанка и след това избяга с нея от съпругата си