Семейство се разпадна след десет години брак. Момиче от Лвов живееше в къщата на британец десет дни. Британецът Тони Гарнет приютил украинската бежанка от Лвов в къщата си, а десет дни по-късно избяга с нея от съпругата си. За това пише The Sun.

29-годишният мъж се включи в специалната програма на британското министерство на бежанците "Къщи за Украйна" и пусна 22-годишната украинка София Каркадим в къщата си.

В началото на пълномащабната война ИТ мениджърът София заминава за Берлин, където чакала няколко седмици, за да получи британска виза. В началото на май тя отлетяла за Манчестър и се настанила в къщата на Тони Гарнет и съпругата му Лорна в Западен Йорк.

Веднага след пристигането на лвовчанката, 29-годишният мъж преместил шестгодишната си дъщеря от стаята й на двуетажно легло заедно с тригодишната й сестра, за да направи място за София. Така новата съжителка все по-често повдигала въпроси и недоволство от страна на съпругата на Тони.


Британец избяга от съпругата си с украинката София Снимка: The Sun

Един ден Лорна наредила на украинката да си потърси нов апартамент, но заедно със София си стегнал багажа и напуснал къщата и Тони.

Украинската бежанка признава: "Щом го видях, го харесах. Беше много бързо, но това е нашата любовна история. Знам, че хората ще мислят лошо за мен, но се случва. Видях колко нещастен беше Тони."

Както стана известно, Тони Гарнет и Лорна са заедно повече от 10 години и отглеждат две деца. Сега жената е напълно съкрушена, докато Тони междувременно отбелязва, че решението му е съвсем правилно и той ще изгради нов живот с украинската си любовница.

Двойката се нанесла при британските родители и си търси подходящ апартамент в Лондон. София планира да получи британска виза за постоянно пребиваване.

Сега украинката затвори профила си в Instagram и написа в описанието на страницата: „Щастието е, когато има с кого да споделиш щастието“.