13-годишната руска ученичка, за която по-рано стана ясно, че е бременна от 10-годишно момче, сега гордо показа вече наедрялото си коремче.

Дария се превърна в звезда в социалните медии заради толкова ранната ѝ бременност. Пред полицията рускината е казала, че истинският баща на детето ѝ е 15-годишно момче, но в страницата си в Instagram момичето твърдо отрича думите си. Дария е родом от „тайния град“ – Желязногорск, където се произвежда оборудване за ядрени оръжия.

Нейната история стигна до световните медии, появиха се и доста разностранни мнения по въпроса. Доктор Евгени Греков е изследвал обявеното за баща дете и е установил, че няма как това да е бащата, чисто от биологична гледна точка. Изследването е проверено три пъти, за да е сигурно, че не е допусната грешка.

„Момчето все още няма сперматозоиди. Той е още дете.“

Скорошни доклади в руските медии сочат, че Дария е признала за измислянето на тази история с малкото момче – Ваня, а истинският баща е друго младо 15-годишно момче. Въпреки това, тийнейджърката продължава да твърди първоначалната си версия, като казва, че с Ваня имат връзка.

Майката на момчето – Галина, абсолютно се застъпва за сина си: „Вярвам, че синът ми е бащата. Може би не осъзнава какво се е случило.“

Дария показа снимки от 20-та седмица на бремеността си, решена е да задържи детето, като се очаква то да бъде родено с Цезарово сечение.

Превод: Glas.bg

Обрат! Бебето на 13-годишната, забременяла от 10-годишен, май е от друг баща СНИМКИ

 

Не са роми! 13-годишна забременя от 10-годишния си приятел!