Родители отказаха да купят отделен билет за своето невръстно момченце и го оставиха в зоната за чек-ин на ледище в Израел, пише “Метро”. Те пътували с известна авиокомпания, чиито служители помолили родителите да купят отделен билет за бебето.

Това ядосало двойката белгийски граждани, които отказали да платят за достъп на детето до борда.  Ситуацията се разиграла на аеропорта “Бен Гурион” в Тел Авив. Двойката трябвало да излети към Брюксел, Белгия.

Според компанията семеството трябвало да доплати 25 паунда, за да може детето до седи в майка си или да заплатят отделно място - по цени за възрастен.

Това обаче не се понравило на родителите, които оставили бебето в зоната за чек-ин и се отправили към паспортния контрол.

Рускиня направи предсмъртната си СНИМКА в самолета, разбил се в Непал

Люк на самолет се отвори в полет, изхвърчаха багаж и шапки ВИДЕО

Служителите в летището открили детето и шокирани се свързали с полицията. С помощта на служителите на реда родителите били открити и отведени за разпит.

“Всички бяха в шок. Не сме виждали нищо подобно. Не успяхме да повярваме на това, което виждаме”, допълват от въпросната компания превозвач.

Впоследствие бебето се озовало отново при родителите си. Няма информация дали те са платили мястото за детето.

Превод: GlasNews.bg

Руснаци, бягащи от военна служба, живеят на летище от месеци