В САЩ Лоника Дилард от Санта Моника беше арестувана в Лас Вегас за псувни и ръмжене на пътници в полет на Spirit Airlines.

Инцидентът е станал миналия месец. Жената беше изведена от самолета и арестувана за това, че щракала със зъби и крещяла на хората. Тези кадри са заснети от пътници в самолета и публикувани в социалните мрежи. Видеото стана вирусно.

@realkingjon Spirit at its finest…. #spiritairlines #fyp ♬ original sound - KingJon

Лоника Дилард беше задържана на 23 март заради неподходящото й поведение на борда на полет на Spirit Airlines от международното летище Хари Рийд в Лас Вегас, пише Daily Express US. Полицията пристигна на Терминал 1, след като екипажът на полета и контролерът на изхода поискаха американката да бъде задържана. Контролерът също каза на служителите, че Дилард няма право да резервира друг полет на Spirit Airlines. Те описаха жената като разрушителна и представляваща заплаха за другите пътници.

Според доклада Дилард ругаела и ръмжала на други пътници и членове на екипажа, докато чакала самолетът да излети.

Пътник на самолет изръмжа на хората, жена беше извадена от полета, извадена от самолета, любопитство, пътникът беше арестуван, тя крещеше на хоратаЦял екран
Пътничката се държала неадекватно и уплашила останалите хора Снимка: TikTok
Пътник на самолет изръмжа на хората, жена беше извадена от полета, извадена от самолета, любопитство, пътникът беше арестуван, тя крещеше на хоратаЦял екран

Служителката на авиокомпанията също така казала на полицията, че се опитала да вразуми жената, но тя отказала да й сътрудничи и започнала да крещи и да я обижда. Това е причината за обаждането до 911.

Стюардеса на борда на самолета каза на полицията, че е видяла Дилард да щрака със зъби на други пътници близо до нея, като прави движение, сякаш ги хапе.

Двамата служители, които дойдоха за американката, спокойно и учтиво й обясниха, че трябва да напусне мястото си до пътеката и да излезе от самолета.