Австралийска предприемачка успява да спечели допълнителни 500 паунда на месец, докато спи, но в нейния уникален бизнес има несигурна пречка. Жената дава под наем половината от матрака си, на който самата тя спи. 

Австралийката вярва, че това е „бъдещето на собствениците на имоти“, тъй като е идеално за нея. Освен това тя се радва, че "никога не си сам".

"Този вид бизнес е чудесен за хора, които са в състояние емоционално да се оттеглят и да спят до друг човек по напълно уважителен и неангажиращ начин. Това е идеалната ситуация, особено ако сте сапиосексуален като мен и предпочитате комуникацията пред физическата интимност. Човек, който уважава пространството, ценностите и границите на другия. Това е като да живееш в една стая с две легла, но спиш само в едно легло заедно", обясни тя.

Това може би не е най-сигурният начин за правене на пари и затова много хора не го правят, но австралийската предприемачка твърди, че това е нейният уникален бизнес, съобщава Mirror.

За щастие първият й клиент беше мъж, когото вече познаваше, и това даде тласък на бизнеса й.

„Да бъдеш предприемач, вече е самотно пътуване. Така че защо да спиш сам, когато можеш да спиш с другар и да правиш пари в съня си?“, казва тя.

Момичето разказа как печели пари насън