Цените на смартфоните на Apple са едни от високите на пазара на флагманските устройста. Дори  стойността на най-новите модели не може да се сравни с тази на нова дизайнерска изработка.

Става въпрос за специален златен Iphone, в който има вграден работещ “Ролекс”. Дизайнерите от Caviar са изработили бутиков модел, който е събрал технологията с магията на механичните часовници. Цената обаче не е за всеки, купувачите ще трябва да извадят цели $135 000.

Луксозният продукт е разкрит през тази седмица, пише “Дейли Мейл”. На гърба на златния телефон ще има функциониращ Ролекс Дайтона и осем диаманта.

Млади крадци станаха за смях с нелеп обир ВИДЕО

Caviar е студио познато с луксозни версии на различни стоки, а в миналото са създавали  Iphone, в гърба на който има вградена част от зъб на динозавър. Сред другите има продукти са златни слушалка и Ipnone, вдъхновен от Тесла, в който е вграден соларен панел.

"Дайтона" – както е името на последния им луксозен модел, без съмнение е един от най-интересните им проекти до момента.

Материалът, от който е изграден корпуса, е същият използван от "Ролекс". А именно титаний покрит със специално покритие, което добавя повишена устойчивост.

Сафари за $165 000 потапя туристи сред лукс и красота СНИМКИ

“Черешката” в проекта без съмнение е часовникът. Става въпрос за работещ "Ролекс Космограф Дайтона", който е разположен на задната част на смартфона. Там има и три декоративни ринга, които също са от злато.

Превод: GlasNews.bg