Диляна Попова неслучайно е смятана за една от най-красивите и сексапилни българки. Чаровният модел и актриса е наясно със своя сексапил и използва всеки удобен момент да провокира страсти у мъжете.

Тези дни красивата половинка на Асен Блатечки сподели кадър, на който я виждаме да събира тен под жаркото слънце. За радост на мъжкия пол Диляна е без горнище.

Не става ясно къде точно събира тен тя, но със сигурност е далеч от любопитните погледи на българските репортери. Най-вероятно Диляна е на поредна почивка в чужбина.

От няколко години тя често отскача до Малдивите или други екзотични дестинации, където остава необезпокоена от напористи почитатели, които се молят за снимки с нея. А по този начин Диляна остана скрита и без притеснение се пече по монокини, пише Факти.бг.

Прави впечатление обаче, че Асен не е в компанията на майката на детето си. Двамата избягват да се показват заедно в публичното пространство, макар за всички да е ясно, че той заряза съпругата си и заживя с Диляна, с която от години имат бурна връзка, плод на която е синът им Борил.