Репортерката от предаването "На кафе" Зейнеб Маджурова, очаква дете от дългогодишния си приятел Стоян Балевски.

Бургазлийката от турски произход е бременна в петия месец и в началото на зимата ще дари милионерския наследник с дъщеря, радват се приятелите на двойката.

От доста време Зизу, както я наричат близките, не се е появявала в ефира на Нова тв. Тя често споделяше с приятелите си в социалната мрежа, че е много заета с лични ангажименти, но причината за отсъствието ѝ вече е ясна. Блондинката носи дете в утробата си и затова си е взела дълъг отпуск, а за връщане в предаването "На кафе" все още не мисли.

По всяка вероятност Маджурова е заченала на остров Пукет. С приятеля ѝ бяха там в края на март, а след това репортерката на Гала излезе от светлините на прожекторите. Очаква се бебето да се появи на бял свят в началото на декември, а за име бъдещите родители все още не са мислили, издават запознати.

Те планирали и сватба - скромно тържество в тесен семеен кръг, защото бременността на Маджурова напредавала, а тя не искала да се показва с голям корем в публичното пространство. Блондинката все още се опитвала да крие факта, че чака дете и споделила щастливата вест само с най-близките си, пише Факти.бг.

34-годишната красавица изгря в първия сезон на "Биг Брадър". Терминът ѝ бил определен за началото на декември, а полът на бебето бъдещите родители разбрали наскоро след обстоен ехографски преглед.