Всеки човек има собствени характеристики, но понякога годината, месеца или зодията, под която сме родени, също допринася за някои черти от нашата индивидуалност.

Януари: Бъбриви

Вие сте умни, приказливи, имате много приятели и сте най-сексапилни. Обичате да създавате нови приятелства и да отвръщате на любовта на другите. Смели сте. Лъжете от време на време, никога не сте фалшиви в отношенията си. Понякога може да сте доста непредсказуеми.

 

Февруари: Амбициозни

Вие сте свободни птици с уклон към абстрактните мисли. Коефициентът ви на интелигентността е доста висок, същото важи и за настроението ви. Тъй като сте родени през февруари, имате склонност да сте заобиколени от повече от един най-добър приятел. Макар да сте романтични, рядко изразявате вътрешните си чувства. Амбицията ви прави много успешен човек.

Март: Харизматични

Вие сте най-привлекателните и най-добри в леглото. Пълни със страст, интелигентност и желание да помагате на другите, вие сте изключително популярни сред вашите приятели. Обичате любовта, но сте достатъчно мили, за да дадете на партньора си лично пространство. Вие сте някой, на когото се възхищават.

Април: Очарователни

Вие сте обичани, вие сте очарователни. Бърбориви и лесни за комуникация, а чувството ви за хумор ви прави забавен човек. Околните се радват на вашата компания, защото винаги ги развеселявате. Интелигентността и увереността ви добавят грация към вашата живописна личност.

Май: Дипломатични

Вашият характер успокоява околните и в същото време успявате да ги мотивирате. Грижовни сте, емоционални и винаги помагате на приятелите си, когато имат нужда. Вие обикновено сте дипломатични и се опитвате да разрешите проблемите без много кавги и скандали.

Юни: Перфекционисти

Винаги се опитвате да запазите почтеността си. Вие сте перфекционистът, който обича да има свободно време само за себе си. Вие сте обичани и от двата пола и се отнасяте към всички еднакво. Прощавате, но никога не забравяте. Губенето на време за ненужни неща изобщо не е вашето нещо.

Юли: Флиртаджии

Вие обожавате да флиртувате и няма човек, който да не си пада по вас. Порочни сте и това е нещо, с което се гордеете. Носи ви се славата на прелъстители и убивате хейтърите само с поглед.

Август: Креативни

Притежавате лесен за комуникация характер и не давате пет пари за нищо. Наслаждавате се на светлината на прожекторите и имате игриво отношение към живота. Творчеството е нещо, което е присъщо за вас, макар че сте склонни да се разхвърляте между няколко проекта едновременно.

Септември: Сексуални

Вие сте практични и винаги се опитвате да направите правилния избор в живота. Приятелите ви зависят от вас и няма да предприемете нищо, с което да навредите на другите. Освен това сте доста обигран любовник и с удоволствие вкарвате пиперливи нотки в сексуалния си живот.

Октомври: Страстни

Страстта ви определя. Тя диктува всичко, което правите. Трябва ви време да се отдадете докрай във връзката си, но когато го направите, горите с ярък плам в нея. По природа сте тайнствени, вие сте обичани и желаете от много хора.

Ноември: Приключенски

Притежавате силна воля и любов към изследването на нови неща. Работите упорито за постигането на мечтите си. Влече ви към литературата и други изкуства. Обичате да пътешествате и имате красива душа.

Декември: Красиви

Има блясък и пищност във всичко, което правите. Вие сте красиви не само на външен вид, но и в начина си на живот. Подобно на зимния сняг, притежавате прекрасно спокойствие и дълбока душа.