Жител на Обединеното кралство, който печели от секс услуги за жени, разказва пред изданието LADbible за своята нелека трудова дейност. 

Според него той е решил да се занимава с проституция преди около три години. "Винаги съм обичал жени и приключения", обяснява мъжът. 

Две седмици след като се регистрирал на сайт за ескорт услуги първата клиентка откликнала на офертата му. Сега този занаят му носи от 4 000 до 10 000 паунда на месец.

 

"Само един приятел знае с какво се занимавам. Имам обикновена работа, но все пак тя не е такава, за която да мога да разказвам на всеки срещнат. Дори роднините ми не знаят, въпреки че ми е доста трудно да крия от тях какви ги върша", признава си той. 

Като мъж на повикване  британецът пропътувал цяла Европа и Северна Америка, посещавал е дори Аржентина. Според него най-запомнящата се среща е била на Малдивите. „Забавлявахме се в невероятния курорт в продължение на 18 дни”, спомня си той. Във Вегас пък цял ден летяхме с хеликоптер около Гранд Каньон. Никога преди не правил секс в подобно превозно средство", разказва той. 

Мъжът установи, че повечето от клиентките не планират да правят секс с него. "Те плащат, за да отида на парти или сватба с тях. Да, понякога спя с тях, но не е като мъжете, които обикновено наемат ескорт жени само за секс," казва той.

„Най-странното желание, което съм изпълнявал беше на една бизнес дама. Тя поиска да отида в офиса ѝ под прикритие като личен треньор. Там трябваше да направим нещо в духа на "50 нюанса сиво“. Беше много забавно", спомня си 

Някои предложения обаче той отхвърля категорично. „Един човек се свърза с мен и ми каза, че иска да правя секс с жена му, а той през това време да мирише на обувките и краката ми. Обади ми се няколко пъти, накрая го блокирах, защото това съвършено не ме възбужда", уверява секс труженикът.

Той също така отказва да прави секс при включен Skype за съпруга на клиентката, както и участия в  домашното порно./

Харесайте , където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!