Британският принц Хари и съпругата му Меган Маркъл ще се преместят от двореца в Кенсингтън и ще се установят в резиденцията на кралското семейство на „Фрогмор Хаус“, недалеч от замъка Уиндзор.

Само преди няколко дни от g ви разкрихме . Безсъмнено всички сме свикнали да виждаме представителите на кралското семейство на Великобритания винаги с безупречен вид, усмихнати, щастливи и задружни.

Доказателство за това са и .

Днес ще ви разкрием още прелюбопитни неща за членовете на кралското семейство и отношенията помежду им. Преместването на Хари и Меган е планирано за началото на 2019 година.

Според изданието The Sun причината за преместването на херцога и херцогинята на Съсекс нежеланието им да съжителстват с Кейт  и Уилям. Според източници на медията между двамата принцове е възникнало напрежение.

„Те се нуждаят от повече пространство и се надяват, че къщата на „Фрогмор“ ще бъде готова, преди бебето да се роди“, коментират източниците на The Sun.

Двойката очаква първото си дете следващата пролет. принц Хари и Меган се ожениха в параклиса на територията на замъка Уиндзор през месец май.
 
Замъкът Уиндзор е на около 32 км западно от централен Лондон.
 
Хари и Меган живеят в двореца Кенсингтън, откакто оповестиха годежа си миналата година.
 
Замъкът Уиндзор е специално място за техни кралски височества и те са признателни, че официалната им резиденция ще е именно там, се казва в комюнике на двореца.
 
Замъкът Уиндзор е сред любимите резиденции на кралица Елизабет Втора.