Башар Рахал се възмути в мрежите от състоянието на чистотата по улиците, както и омразата сред хората. 

Вижте цялата публикация на аткьора:

"Все повече хора в България осъзнават тъжната истина за състоянието на нещата в страната ни и че никой отвън не ни е виновен, а коренът на изостаналостта ни се дължи на нас самите и себеподобните ни управници - на вярванията ни, на манталитета, на всеобхватната корупция и неуважението към всички и всичко.

Комплексите раждат омраза, омразата ражда още омраза, която най-лесно се оправдава и поощрява перверзно с някакво престъпно разбиране за патриотизъм и национализъм и "традиционни ценности".

Това е България в една снимка. Лозенец.. най-скъпият квартал в София. Образованието ад. Политика.. спорт.. дъно. Висшите учебни заведения приемат вече само с матура. Здравеопазването под всякаква критика. Болниците приличат на приемна преди моргата. Културата.. ад. Пошлост, грубиянщина, цинизъм, кофти вредна и скъпа храна, палмово масло, химикали, бедни хора, крадливи хора откраднали милиони и продължават...всеки 5-ти е с психично заболяване.. стрес, надцакване, кой да мине първи, кой да вземе повече, отчаяние.

Децата ни.. надежда, но страх. Вчера играх белот онлайн. Загубих. "Партньорът" с когото играех ми каза.. мръсен евреин.. да умрат децата ти, и майка ти в гробищата да я е..т.

Морето ни ... клоака, нямаме даже пречиствателни станции.

Не сме всички така. Искам да живеем достойно. Да не ни е срам", написа във фейсбука си актьорът.