Юли влезе в правата си, а астрологът Тамара Глоба сподели какво ще донесе със себе си вторият месец на лято 2023.

Тя предупреди, че юли 2023 г. ще бъде период на борба. Както обясни астрологът, говорим както за борбата за власт, така и за активни военни действия на фронта във въплъщение на военни амбиции.

По-специално, говорим за началото на „третата декада на юли“. През този период, според нея, ще бъдат решени въпросите, свързани с родината, дома, жилищата и търсенето на жилище, както в глобален смисъл, така и в частни случаи.

Всичко това ще бъде придружено от всякакви разбирателства.

Но Глоба препоръчва да бъдете изключително внимателни и предпазливи на 2, 4, 6, 10, 11, 15, 18, от 20 до 23 юли, както и през втората половина на 25 юли и първата половина на 26, 27 юли.

Също този месец един от знаците на зодиака, според Глоба, ще се сблъска със сериозни проблеми. Става дума за Везни. Астрологът препоръчва на този представител на зодиакалното съзвездие да обърне специално внимание на здравето си.

Освен това Глоба добави, че през първата половина на юли Водолеят трябва да обърне повече внимание на бизнес делата.

През втората половина на месеца Водолеите също планират много промени, а това ще изисква както пари, така и време. Това може да бъде както погасяване на дълга, така и ремонт и др.

Въпреки това, според астролога, юли е отличен период за Водолеите да придобият нови умения, да пътуват и да се сближат със семейството си.