Руският астролог Тамара Глоба смята, че предстоящият август ще бъде най-непретенциозният месец в годината. Тя съветва всички зодии да се отпуснат и да се радват на живота.

Основният съвет за месеца е да не насилвате нещата, както в лична, така и в професионална сфера. Три знака на Зодиака обаче няма да могат да се отпуснат напълно, т.к. животът им се променя.

Раците, Лъвовете и Рибите трябва да отделят време, за да се свържат с приятели и любими хора и да натрупат положителна енергия.

Рак

През август Раците ще бъдат оптимистични. Топлината ще им даде възможност да поемат топлите слънчеви лъчи и да се отдадат на размисъл. В любовта Ракът ще привлече вниманието на противоположния пол, излъчвайки сексапил. Ако търсят, фаталната среща е точно зад ъгъла, смята Глоба.

В професионалната сфера те трябва да се стегнат и да не говорят много: конкурентите следят внимателно страхотните идеи на Рака, така че представителите на знака трябва да бъдат нащрек. В кариерата им ги очаква повишение, защото шефовете няма да могат да подминат успеха. И за да поддържате формата си, струва да прекарате дни на гладно.

Глоба заявява, че ако Раците вземат важно решение през август, те ще успеят с бързи резултати.

Лъв

Амбициите на Лъва ще скочат рязко през последния месец на лятото. Месецът ще се стори продуктивен и интересен за знака и те ще се възползват от това. Тук е важно да не ставате егоцентрични, за да не обидите близки. Астрологът обещава на самотните Лъвове запалително запознанство, което ще изпълни сърцата им с романтика.

Във финансите през август ще цари пълна хармония. Знакът ще може да реализира най-смелите бизнес идеи, като помита пречещите обстоятелства и намесва опонентите по пътя си.

Оттук нататък паричният поток ще бъде пълноценен до края на годината. Но Лъвовете трябва да се погрижат и за тялото, за което ще им помогне редовната физическа активност.

Глоба обещава, че през август на Лъвовете ще бъдат разрешени всякакви промени - от промяна на имиджа до напускане на друга работа и преместване.

Риби 

Август ще донесе положителни промени във водния знак. В личния си живот те ще искат да променят приоритетите в отношенията с партньора, което ще бъде от полза само за последния. А самотните Риби са напълно наясно със своята привлекателност.

Успехът очаква Рибите в професионалното поприще, още повече че новите проекти ще бъдат финансови. Въз основа на такива резултати творческият знак ще може да опита нещо ново, в резултат на което Рибите ще могат дори да направят нещо, което не е работило преди.

Глоба съветва да не се преуморявате в това състезание, така че хроничните заболявания да не ви напомнят за себе си. Имате нужда от почивка далеч от дома и в приятна компания.

Като цяло астрологът съветва Рибите да не пречат на промените, които идват в живота, за да не попречат на пристигането на ярка ивица.