Астрологът Василиса Володина смята, че късметът през втората половина на май буквално ще преследва тези, които имат амбиции и собствени идеи. Усилията на най-активните зодии ще бъдат възнаградени. И най-важното е, че духовните въпроси ще надделеят над материалните грижи.

Това може да бъде както културно, така и духовно наследство, върху което ще се замислят знаците. Важно е да не сте пасивни, а да прекарвате време в работа, облагородявайки живота и местоживеенето си.

Три знака от Зодиака ще могат да се почувстват истински щастливи, защото късметът ще им се усмихва на всяка крачка. Сред тях астрологът посочи Телец, Везни и Риби.

Телец

Важен месец - така Володина нарече май за този земен знак. Телецът ще може да намери подкрепа от приятели, да разработи далечни планове и да почувства прилив на вдъхновение и жизненост. Това са времената, за които са мечтали.

Всичко ще бъде наред с финансите, което е важно за Телеца. От 15 май знакът ще има много възможности да общува, да се изявява и да блесне с таланта си.

Володина съветва да се обърне внимание на 22 и 23 май, когато представителите на знака ще могат да правят почти всичко, а след 24 май трябва да очаквате допълнителни печалби.

Везни

През последните две седмици на пролетта въздушният знак ще се чувства добре. Разперили криле след много неприятности, Везните ще се възползват от предимствата на взетите по-рано решения, осъзнавайки, че почти не са допуснали грешки.

Володина вярва, че знакът трябва да прекарва повече време със семейството и приятелите си, защото от тях те могат да получат много грижи и топлина, добавяйки щастливи моменти към семейната история.

Тя също така съветва да посетите стари приятели - те ще ви бъдат от полза. Периодът е подходящ и за тестване на силата на тялото - сега всяко лечение за Везни ще бъде ефективно.

Риби

Водният знак трябва да се отпусне и да се наслади на втората половина на май. Володина прогнозира укрепване на позициите в работата и повишаване на самочувствието. Това е така, защото знакът ще получи значително потвърждение за своята интелигентност, красота и талант.

В същото време има период, когато можете да се наслаждавате на живота с особено удоволствие. От 17 до 21 май представителите на знака ще могат да завържат полезни контакти, да прекарат часове в приятно общуване и дори да срещнат любовта. Освен това срещата с другата половина може да се случи в заветния ден 24 май.