Известният астролог Тамара Глоба направи прогноза за знаците на Зодиака от 25 юли 2023 г. Периодът според експерта ще бъде доста спокоен и хармоничен, подходящ за започване на нов бизнес и придобиване на знания, които изискват концентрация.

По това време не трябва да започвате нов бизнес, а е по-добре да се съсредоточите върху текущи задачи.

В същото време за тримата представители на зодиакалния кръг астрологът предрича драстични промени от 25 юли.

На Овните се препоръчва да покажат максимална концентрация, тъй като енергията на периода ще донесе драстични промени и голяма вероятност от грешки при вземане на решение. Представителите на тази зодия не бива да вярват на техните партньори в работата, тъй като обещанията им може да се окажат празни.

Времето е подходящо за почивка и освобождаване от стреса, за да се отървете от раздразнителността при решаване на задачи.

Стрелците също ги чакат драстични промени. На този фон астрологът препоръчва на представителите на тази зодия да проявяват максимална сдържаност и спокойствие.

По това време е по-добре да се съсредоточите върху неща, които не изискват намесата на други хора. В противен случай те могат да попаднат под горещата ръка на Стрелец, което в бъдеще ще се отрази негативно на работата или личните сфери на живота.

Неочаквани промени може да има от 25 юли и за Раците.

Представителите на тази зодия няма да могат бързо да правят изводи и да вземат решения, тъй като през този период ще постъпи много информация, която изисква структуриране и систематизиране.

Конкурентите могат да се възползват от закъсненията и да навредят. Затова на Раците се препоръчва да потърсят помощ от специалисти за решаване на бизнес проблеми.