Докато момичета търсят любовта в ефира на популярно предаване, принцът май има съвсем други проблеми. Или поне един от всички принцове, който някак е останал без белия си кон. Жители на Смолян откриха животното спокойно да си пасе от тучната тревичка, която се намира край една от улиците на града.

На ул. "Родопи" конят спокойно зарежда с енергия, но от стопанина му няма и следа. За случката сигнализират местни жители, останали изненадани от "приказната" гледка.

"Моля "принцът", който е изгубил белия си кон, да дойде да си го прибере!", призовава Шелби И. Информация за причините, довели до това снажното животно да обикаля само - към момента няма. Но граждани смятат, че стопанинът му ще си има достатъчно главоболия, когато го намери. Конят е бая изцапан от странстванията си, а шегаджии смятат, че за почистването му е нужна... автомивка.

"Трябва първо през автомивка да го прекара...", пише Ники К.

Не липсват и зевзеци, които заявяват, че конят припка без надзор, защото "принцът" липсва, защото издирва любовта.

"Той е в "Ергенът"," смята Емилия Ч.

Други виждат предимства в животинската тяга за предвижване - на фона на непрестанния скок в цените на горивата и консумативите за поддържане на лек автомобил.

"Горивото e скъпо, а белият кон харчи 5 килограма фураж на ден!", констатира Петър К.

И докато жителите на града се забавляват на гърба на странстващото животно, то далеч не губи време, а спокойно си похапва, възползвайки се от временната си свобода.

Красив "шофьор" спечели мрежата! Харесаха го всички СНИМКИ

Неочакван гост изненада в наш град СНИМКИ

Смело прасе не се бои от коли, разходи се по път ВИДЕО

Google Maps замъглява лицата на кучета и крави. Защо?