Неочакван ли бе краят на реалити предаването "Ергенът"? По-скоро не. Алек не избра нито една от двете финалистки - Надежда Вишев и Магдалена Томова. Това се случи след гаф на бТВ, от които сутринта публикуваха видео от края на шоуто по погрешка.

Това предизвика огромни дискусии в социалните мрежи, като много потребители сметнаха това само като провокация с цел увеличаване на интереса към финала на предаването.

Други припомниха, че е имало подобен похват в предишния сезон на "Ергенът".

В крайна сметка обаче се оказа, че грешката е вярна и финалът на шоуто бе именно такъв. Никоя от дамите на получи пръстен, а изненадани бяха предимно двете красавици, но не и голяма част от зрителите.

Той съобщи неочакваното си решение чрез видео, което разстрои изключително много и двете участнички.

"И сега идва трудното. Сигурно се чудите защо не съм до вас. Не ме интересува какво ще си помислят хората. Нямам и не съм дошъл с очаквания. Не очаквам разбиране дори от вас, защото аз самият не се разбирам последните няколко седмици. 

Не ми дреме изобщо, че могат да ме приемат за страхливец. Мисълта да застана пред всяка вас поотделно и да обясня решението си ме тормози от седмици. Когато ме поканиха да участвам, се пошегувах какво ще стане ако се влюбя в повече от едно момиче. Но сега не ми е смешно. 

Вярвам, не, убеден съм, че в този момент не мога да взема решение. Вярвам, не, убеден съм, че каквото и да реша, ще е едновременно правилно и грешно. 

Защото големият въпрос е дали един мъж може да бъде влюбен в две жени едновременно и отговорът според мен е "не". Любовта не мисля, че работи така.

Имаше вероятност да се разделя с една от вас, за да ми е по-лесно, но не събрах кураж. Вероятно защото съм слаб и си давам сметка за това твърде късно.

Моля ви да ми простите. Каквото е писано, ще стане", заяви Алек.

Двете не спираха да се оглеждат, очаквайки това да се окаже една грозна шега и Алек да изскочи от някъде. 

"Голям глупак! Оказа се страхливец, надявам се моят син да не стане такъв", заяви Надежда.

"Прибирам се да си ближа раните", пък отрони Маги.

Гафът от сутринта дори бе запечетан в клип, който можете да видите по-долу.

Очаквайте подробности!

@vipgossips Източник: bTV Plus #fyp #foryou #foryoupage #viral #магдалена #magdalena #magi #ergenat #ergenyt #ергенът #2024 #ергенът3 #spoiler #winner #койпечелиергенът ♬ original sound - Vip Gossips ????