Новата година дойде, а с нея и желанието да разберем какво ни очаква.

Позволете на интуицията си да избере за вас един от четирите пингвини, който ще изпрати послание до вашето подсъзнание и по този начин ще ви разкрие идващите събития.

Пингвин 1
Ако този пингвин привлече вниманието ви  пръв, предстоящата зима ще бъде изпълнена с предизвикателства. Изглежда като че ли ще бъдете принудени да се справите с някои недовършени работи и да се опитате да ги приключите.

Няма да можете да се отпуснете много, защото ще трябва да се съсредоточите върху довършването на започнатите през предишните месеци работи.

Най-накрая ще разрешите някои трудни взаимоотношения с хора от вашето обкръжение, които ви притесняват и ви създават главоболия от дълго време. Може някои хора да ви напуснат, но не приемайте това като поражение, защото ако тези отношения са стойностни и честни, нямаше да приключат.

Започнете да работите върху себе си и разберете, че след дъжд винаги изгрява слънце и че всеки, когото срещаме по пътя в живота си, ни дава уроци, които трябва да научим.

Тест: Първото, което видите, разкрива вашия характер

Пингвин 2

Ако изберете пингвин 2, тази зима ви очакват много забавления, които могат да променят живота ви по някакъв начин.

Ще срещнете нови хора, с някои от които ще се сближите много бързо. Ще имате много възможности за промяна, които с удоволствие ще приемете.

Възможно е в този кръг от нови хора да срещнете някого, който ще промени живота ви и ще се превърне в спътник във всичките ви пътувания. Това може да е човек, който ще бъде не само ваш приятел, но и духовен партньор.

Тази година ще ви извади от  зоната ви на комфорт  и ще ви насърчи да опитате неща, които не сте правили никога  досега, и благодарение на това може да откриете нови интереси и хобита или занимания, които в крайна сметка да се превърнат в призвание в живота ви.

Тъмнината ще бъде заменена от заек - мистериозно предсказание на Ванга за 2023 г.

Пингвин 3

Сигурно е, че през новата година няма да ви е скучно. Ще се забавлявате на всяка крачка от пътя. Вашият социален живот може би вече е много активен, но през следващите месеци ще стане още по-интензивен.

Ще възприемате всичко като игра и забавление - от работата до емоционалните връзки и отношенията с приятелите. За вас тази година ще бъде време на пълно безгрижие и удоволствие във всички аспекти.

Детето във вас ще се събуди, ако е заспало, и ще направите всичко, което не сте правили от години, което ще ви изпълни с радост и щастие.

Ще се научите да се наслаждавате на малките неща, които изграждат живота. Ще бъдете напълно спокойни и лесно ще решавате всички проблеми, които се появяват пред вас.

Как да носите пръстени - съвети от астролози

Пингвин 4

Ако сте избрали този пингвин, подсъзнанието ви казва, че е време да благодарите.Годината е подходящ момент да се научите да бъдете благодарни за всичко, което имате.

Това е времето, в което ще изясните приоритетите си и ще престанете да се обграждате с преходни неща, връзки и ценности.

Ако още не сте се научили, ще се научите да обичате безусловно и да уважавате тези, които ви обичат, пише Розали.

Изправени сте пред предизвикателството да започнете да приемате тези, които са различни от вас, и да осъзнаете, че те са тук, за да ви дадат нови знания. Настоящата година е време за духовно израстване и пълно опознаване на себе си. А всичко това ще ви води към благополучие и пълна реализация.

Месечен хороскоп на зодиите за ЯНУАРИ