Известният астролог Тамара Глоба направи прогноза за знаците на зодиака за последната десетдневка от април. Според експерта до края на месеца в живота на представителите на четири зодии ще се случат неочаквани събития.

Експертът не се съмнява, че тези хора ще бъдат придружени от късмет буквално на всяка крачка. Ще сбъднат най-съкровените си мечти и ще се радват на живота.

За Лъвовете краят на април 2024 готви дълго пътуване. Астрологът препоръчва да приемете смяната на средата и правилно да разтоварите главата си.

В кариерата ви ще се открият нови перспективи, а вашите близки ще ви подкрепят във всичко. През този период се препоръчва да сте по-внимателни към здравето си.

Значителни промени през април 2024 г. ще настъпят в живота на Везните. Представителите на тази зодия ще трябва да преминат през преоценка на ценностите.

По това време се препоръчва да обърнете повече внимание на вашите желания и да запомните, че преодоляването на трудностите по пътя през този период ще доведе до шеметен успех.

Козирозите през април 2024 г. да очакват много приятни изненади. През този период са възможни неочаквани срещи, в резултат на които представителите на тази зодия ще имат верни съмишленици в екипа. Ще се отворят възможности за решаване на ситуацията с жилище, но се препоръчва да бъдете внимателни по този въпрос.

Рибите ще се сблъскат с невероятни събития, свързани с финансите по положителен начин. През този период е по-добре да избягвате големи разходи.

Като цяло астрологът очаква голям късмет за Рибите в края на месеца. Времето е подходящо за сключване на бизнес сделки и започване на преговори.