На необичаен надпис станаха свидетели днес пловдичани. По средата, между двете платна на един от градските булеварди, бе закрепен надпис с красиво послание, но и с деликатна молба.

"Обичам те! Прости ми!" - гласи закрепеният  върху металнато ограждение "плакат".

Можем само да гадаем защо неизвестният Ромео е прибегнал до такъв интересен начин, с който да помоли за прошка. От една страна съществува вероятността просто да е романтик, но от друга може това да е единственият възможен начин за комуникация.

Безусловно креативно, особено ако е бил блокиран от възлюбената си в социалните мрежи или ако тя не гори от желание да отговори на евентуални телефонни позвънявания.

Надписът не остава незабелязан и вече е овековечен в социалните мрежи, там може да се надяваме да бъде забелязан от човека, за когото е предназначен, а междувременно предизвиква многобройни реакции.

Стефан Лазаров пита: "Букет цветя не е ли по-добре или е старомодно?"

Диана Петкова оценява романтичния жест: "Ехе, имало още романтични хора,аз си мислех, че сме вкаменени, мило е, браво и да не ти прости жестът е сладък."

Радой Георгиев лаконично коментира: "Луди хора!".

Кючука изригна мощно във фейса! Разобличена изневяра чрез… обява

Това не е единственият случай, в който пловдивчани прибягват до подобен интересен начин за комуникация. Преди дни бдителен жител на града изобличи с обява в парка изневярата на свой съсед.

Авторът остана неизвестен, но за нула време бележката му стана хит в социалните мрежи. В текста, който беше написан на компютър, са посочени името и дори адресът на любовчията.

След това накратко се обяснява, че мъжът изневерява, като си пишел в Месинджър и се срещал всеки ден в парка с любовницата си.

Можем само да гадаем как се е развила историята за злополучния любовчия.