Самопровъзгласилият се „пътешественик във времето“ Ино Аларик твърди, че се е завърнал от 2671 година и предупреждава света за предстоящи бедствия, включително това, което ще се случи този уикенд. Той обяви това в едно от последните си видеа в TikTok.

Мистериозният потребител на TikTok, известен още като @theradianttimetraveller, натрупа повече от 826 000 последователи, като публикува предупреждения за предполагаеми бъдещи събития. Видеоклиповете в канала на мъжа бързо стават вирусни и печелят хиляди и милиони гледания. По-рано авторът вече е публикувал предупреждения за сблъсък на планети близнаци със Земята, пристигането на извънземни и дори за началото на Третата световна война.

„Пътешественик във времето" разкри най-ужасните катаклизми през 2024-а ВИДЕО

Този път Ино Аларик съобщава за нови странни и понякога страшни събития, които според него ще се случат, включително земетресение и „кутията на Пандора“, която ще „пренесе хората“ в друга вселена. Преди това обаче пътешественикът във времето съобщава, че разрушително торнадо ще удари Хюстън в Тексас (САЩ), което ще бъде най-лошото, което хората някога са виждали.

"Част 1. 17 февруари: Първото в историята торнадо f6 удря Хюстън, Тексас. Унищожава почти целия град, превръщайки се в най-лошото торнадо в човешката история. 28 март: Намерен е древен артефакт, чието докосване ви изпраща в друга вселена , Нарича се „Кутията на Пандора", вселените могат да бъдат много сходни или напълно различни. 2 април: Земетресение с магнитуд 9,8 възниква в разлома Сан Андреас, наречен „Големия Джон". 15 май: Извънземен, известен като „Шампион“, каца на Земята „Той дойде тук, за да отведе 10 000 души на друга обитаема планета. Той беше тук веднъж преди и се върна, за да се опита да ни спаси от 47-те, които ще бъдат избрани на случаен принцип“, казва Ино във видеото си.

@radianttimetraveler The rest of 2024 issues… #fyp #fypage #timetravel #timetraveler #entertainment #radianttime #xyzbca #viral ♬ Black Hole - Soundridemusic

Много от прогнозите му станаха вирусни в социалните мрежи. Повече от 39 000 души коментираха видеата му и много от тях ги харесаха. Не всички обаче се зарадваха на новината за торнадото.

„Живея в Хюстън и не одобрявам това съобщение“, „Не мисля, че имате представа колко голям е Хюстън всъщност“, „Той споделя само лоши неща. Защо не споделя нещо положително?“, „Не може ли пътешественикът във времето да сподели печелившите числа от лотарията?" — пишат потребители на TikTok.

„Пътешественик във времето" обяви предстоящата смърт на стотици хиляди американци

„Той не излъга": „Пътешественик във времето" направи шокиращи прогнози ВИДЕО