Принц Джордж върви по стъпките на дядо си Чарлз, рисувайки прекрасни картини. Това споделя кралски експерт, посочвайки, че е наследил таланта на краля и баща му принц Филип. 

Джени Бонд, бивш кореспондент на BBC, обяснява, че най-голямото дете на принц Уилям и Кейт Мидълтън, определено има влечение към изкуството. Същото проявява първото дете на Елизабет Втора, когато е на неговите години. А днес със сигурност би му дал съвет как да създаде перфектния пейзаж. 

Според експерта, принц Джордж има впечатляващи картини, които се различават доста от тези на деца на същата възраст. 

„И принц Филип, и крал Чарлз бяха невероятно талантливи, а Кейт е много информирана и се интересува от изкуство... И съдейки по наистина впечатляващите картини на Джордж, той също е доста схватлив с четка за рисуване“, обяснява тя пред списание ОК!. 

Разкриха заплахи за убийството на Елизабет II


Припомняме, че миналата година, преди да станат принц и принцеса на Уелс, Уилям и Кейт споделиха една от рисунките на сина си в социалните мрежи. Това бе през зимата, когато Джордж бе нарисувал северни елени на фона на снега по случай Коледа. 

Междувременно Чарлз Втори неведнъж говори за ползите от русването за психичното здраве. По думите му, то „освежава части от душата, които другите дейности не могат да достигнат“.

Рядък КАДЪР: бавачката на децата на Кейт и принц Уилям беше видяна в елегантен образ

Преди да поеме трона след смъртта на майка си, бащата на принцовете Хари и Уилям често рисуваше, припомня tialoto.bg. Предполага се, че и сега, за да се освободи от стреса, той намира време за платното в свободното си време. 

Миналата година 79 акварелни картини на Чарлз бяха изложени в галерия в Челси.

Бившият кралски кореспондент на BBC Джени Бонд изтъква, че един ден принц Джордж също ще може да покаже своето изкуство пред широката публика.