Рибата е полезна за хапване, а тази рецепта за сьомгова пъстърва на грил тиган е превъзходен вариант да разнообразите менюто. 

Необходими продукти за 2 порции:

2 филета /около 500 -700 грама сьомгова пъстърва охладена/
1 ч. л. сол
1 ч. л. черен пипер
30 грама зехтин
1 брой лимон
Начин на приготвяне:
Измиваме филетата и ги отцеждаме.

Втриваме солта, черния пипер и зехтина в рибата, но не много мазнина, защото в рибата се съдържа. Печем на оребрен тефлонов тиган с кожата надолу до зачервяване и обръщаме с помощта на дървена шпатула. Поставяме я върху домакинска хартия. Да ви е сладко.

Очаквайте още изпитани рецепти на Надежда Сотирова в GLAS.bg

Домашна рецепта за икономичен кекс

Как да приготвим домашна лютеница вкъщи по изпитана рецепта?

Как да приготвим торта гараш от едно време по домашна рецепта

Как да приготвим тас кебап със свинско месо? Ето я рецептата

Домашна рецепта за вкусно мляко с ориз

Авторска рецепта за пиле с ориз на фурна

Изпитана рецепта за печени пресни картофки с копър

Традиционна рецепта за пиле с плънка от ориз, гъби и зеле на фурна

Изпитана рецепта за свински пържоли на скара

Домашна рецепта за постни сарми от лапад на фурна

Рецепта за домашна торта с яйчен крем СНИМКИ

Домашна рецепта за лазаня Капрезе

Рецепта за домашни палачинки

Тази е най-лесната домашна рецепта за вкусни мъфини със сирене

Изпитана рецепта за домашни курабии