Възрастна двойка засне НЛО по време на почивка си.

Рина Хуарес разказа, че спряла, за да направи снимки на живописния пейзаж, когато забелязала силует в небето.

Първоначално 76-годишната жена помислила, че това е голяма птица, докато съпругът й Рене не посочил, че това очевидно е "извънземен космически кораб". Двойката е пътувала до летен курорт в Сан Педро де Колалао в Северна Аржентина.

По време на пътуването от дома им в Сан Мигел де Тукуман те спрели за почивка, пише Indy100.com.

НЛО прелетя над Китай под формата на облак: Може да е замесена компанията на Мъск

 „Снимах изгрева, беше много хубаво. Когато снимах бели птици на едно дърво, започнах да забелязвам нещо. Казах на съпруга ми „Виж, идва черна птица“, разказва Рина. "Отначало беше като сянка, много високо", допълвай тя.

"Тогава съпругът ми каза: „Това не е птица, това е летяща чиния. Той извика: „Там е отляво, виж! Направи  снимки, направи снимки! Забелязах, че е на същата височина като захранващите кабели, но след това го видях да става все по-високо и по-високо", допълва жената.

НЛО върху древен гоблен: как дисковидни обекти са се появили върху артефакт от 16-и век?

Рина твърди, че НЛО след това се е насочил към планините в далечината и е изчезнал от погледа. Когато разгледала заснетите кадри, установила това, че е заснела и предполагаемия космически кораб.

Тя нарича ситуацията „прекрасно преживяване“. „Имах нужда да видя това в живота си. Бях изненадан, но не ме уплаши. Трябваше да го видиш, за да повярваш”, заклячава жената.

Рина каза, че по-късно е показала снимките на внуците си, които са останали „зашеметени“ от изображенията и нейното неочаквано приключение.

Превод: GlasNews.bg