Ведическите астролози са направили прогноза според асцендентите на зодиите за май 2024 г. Според специалистите през първата половина на месеца активното Слънце преминава през знака Овен и се усеща най-силно. Периодът е благоприятен за реализация, активни планове и действия във всяка сфера на живота.

През този период се препоръчва да действате не само в полза на себе си, но и на хората около вас. В същото време за представителите на четири знака времето ще даде най-голям успех и късмет.

И така, за личностите с асцендент Близнаци май ще бъде пронизан с общуване, създаване на запознанства, обединяване на усилия и изграждане на екип със съмишленици.

Според астролозите съвместните усилия правят чудеса, така че не бива да се опитвате да се справяте сами с предизвикателствата. Препоръчително е да не отказвате помощ и да я приемате с благодарност, както и да сте готови да подкрепите тези, които се нуждаят от нея.

За хората с асцендент Рак май 2024 г. ще бъде един от най-благоприятните месеци в годината. Периодът отваря уникални възможности за кариера и ще помогне да повишите значимостта си в очите на другите.

Препоръчително е да проявявате доброта и толерантност към другите, което ще ви помогне да спечелите истински приятели, които могат да ви окажат безценна подкрепа в бъдеще.

хората с асцендент Дева през май 2024 г. ще намерят изход от трудната ситуация, в която са изпаднали не по своя вина напоследък. Препоръчително е да не се отказвате и да изчакате момента, който ще облекчи дискомфорта и тревогите.

Всички проблеми, включително и здравословни, ще се разрешават успешно и ще имате сили да реализирате мечтите си.

А тези с асцендент Стрелец ще имат възможност да покажат своята индивидуалност, да изненадат околните и да създадат невероятно впечатление за себе си. Препоръчително е да посветите един месец на експериментиране и творчество. Можете да предприемете нещо ново и необичайно.

През този период скрити качества могат да излязат наяве, да разцъфнат и да дадат признание.