Рецептата за свинска кавърма е подходяща и за пилешка кавърма, като се замени свинското филе с пилешко.

Необходими продукти:
1,200 кг. свинко бон филе или пилешко филе
500 гр. моркови
2 глави кромид
2 чушки зелени (сиврия)
50 мл. зехтин (олио)
1 ч. л. сол
1/2 ч. л. черен пипер

Начин на приготвяне:
Измиваме и нарязваме месото и зеленчуците. Морковите и чушките режем на флейки, а кромида на полумесеци. В дълбок тефлонов тиган слагаме месото, моркова и кромида. Поръсваме с мазнината, солта и черния пипер. Когато остане на мазнина, тогава добавяме чушката, т. е. да е извряла цялата течност от месото, защото чушката е много крехка и тя се добавя накрая, за да не стане люспеста. Да ви е сладко!

Очаквайте още изпитани рецепти на Надежда Сотирова в GLAS.bg

 

Домашна рецепта за пълнени чушки СНИМКИ

Рецепта за домашна пилешка супа

Рецепта за домашна баница СНИМКИ

Домашна рецепта за икономичен кекс

Как да приготвим домашна лютеница вкъщи по изпитана рецепта?

Как да приготвим торта гараш от едно време по домашна рецепта

Как да приготвим тас кебап със свинско месо? Ето я рецептата

Домашна рецепта за вкусно мляко с ориз

Авторска рецепта за пиле с ориз на фурна

Изпитана рецепта за печени пресни картофки с копър

Традиционна рецепта за пиле с плънка от ориз, гъби и зеле на фурна

Изпитана рецепта за свински пържоли на скара

Домашна рецепта за постни сарми от лапад на фурна

Рецепта за домашна торта с яйчен крем СНИМКИ

Изпитана домашна рецепта за пандишпаново руло със сезонни плодове СНИМКИ

Рецепта за вкусни лозови сарми СНИМКИ

Рецепта за сьомгова пъстърва на грил тиган СНИМКИ

Домашна рецепта за лазаня Капрезе

Рецепта за домашни палачинки

Тази е най-лесната домашна рецепта за вкусни мъфини със сирене

Изпитана рецепта за домашни курабии