Астролозите казаха кои са зодиите, които владеят изкуството на психологията. След секунда запознанство те могат да създадат пълен психологически портрет на събеседника, както и да усетят кога да подкрепят човек и кого да мотивират.
 
Ето кои са знаците на зодиака, които владеят изкуството на психологията, според астралога Olga Stella:

Рак

Природата е дарила Раците с отлична интуиция, благодарение на която те четат цялата необходима информация от човек. Някак успяват точно, без да познават човек, да определят неговите мисли, характер и посланието, с което е влязъл в къщата. Тези хора са най-добрите съветници по абсолютно всеки въпрос, от кариерата до емоциите. Обикновено след препоръките им оставате с лекото усещане, че точно това ви трябва в момента.

Дева

Девите владеят отлично изкуството на психологията. Всъщност това не е изненадващо, тъй като Девите перфектно притежават няколко качества: спокойствие, способност да слушат, да сортират ситуацията на части, да анализират, да направят заключение и да разработят няколко стратегии за отстраняване на проблема. Най-удивителното е, че всичко това се случва за секунди; мозъкът вероятно ги генерира със скоростта на светлината.

Скорпион

Тези хора, без да имат специални умения, след секунда запознанство ще създадат пълен психологически портрет. Ето защо Скорпионите много често стават отлични психолози. Те усещат къде човек трябва да бъде раздвижен и подтикнат да се промени и да действа.