Риана ще става майка за втори път. Певицата се появи с прилепнал червен гащеризон на полувремето на Super Bowl LVII. 

Новината забременността й бе съобщена малко по-късно, а представител на Риана я е потвърдил, пише Bolnews.

Това ще бъде второто дете на Риана от гаджето ѝ рапърът A$AP Rocky. Двойката, която се събра в края на 2020 г., вече има 8-месечно бебе, чието име все още не е известно.

Роналд Фенти, богатият предприемач на Fenty Beauty, заяви миналата седмица, че дъщеря му се "наслаждава" на родителството. Той каза: "Тя е наистина свръх защитаваща майка".

Той добави, че преди да се спре на име за сина си, Риана е обмислила няколко варианта. "Ако ви кажа, тя ще ми отреже главата" - пошегува се той.

Риана за първи път показа лицето на сина си СНИМКИ

С участието си в спектакъла, съпътстващ финала на първенството на Националната футболна лига (НФЛ), изпълнителката отбеляза завръщането си към изпълненията на живо след 7-годишно отсъствие. Риана беше поканена и за шоуто през 2019 г., когато отказа да участва в знак на солидарност с куотърбека и активист за граждански права Колин Каперник. След отказа й хедлайнер на шоуто стана група "Марун 5".

Певицата стоеше на прозрачна правоъгълна платформа, която се вдигаше и спускаше, докато пееше текста на "Bitch Better Have My Money" над терена на стадион "Стейт фарм". Риана носеше яркочервен гащеризон, позволяващ да се види наедрялото й коремче

Изпълнителката на "Love on the Brain" заяви миналата седмица по време на пресконференция преди Супербоул, че се чувства така, сякаш "може да завладее света" и "може да направи всичко", откакто е станала майка.