Още една неиздавана песен на Денис Теофиков ще прозвучи утре.

"#Безразлично" - това е името на поредното неиздавано парче на Денис Теофиков, което ще се появи утре в неговия YouTube канал точно в 17:00 часа. Това съобщиха от "Фондация за млади музикални таланти Денис Теофиков".

Парчето ще е фючъринг със Силвър, който е един от най-близките на семейство Теофикови. Засега други подробности около сингъла не стават ясни.

Новината за новата песен на Денис предизвика голям интерес сред меломаните, което само по себе си говори, че еуфорията и обичта по младата звезда не угасват.

"Никой не може да те замени, уникална наша звезда, талант, красота и невероятна личност! ДЕНИС, липсва ни твоето добро сърце, пленителна усмивка, топъл глас, закачлив хумор, безупречно сценично поведение и... всичко! Гордеем се с теб! Където и да си, ние те обичаме - завинаги! Поклон, ангелче! Респект, Силвър!", написа Фейсбук потребител.

Каналът в платформата за видеосподеляне YouTube беше създаден от родителите на Денис през 2021 година - в края на октомври месец, няколко дни след смъртта му. Към момента вече са се абонирали близо 74,5 хил. потребители. Песента "Сърцето ми" е първото видео, което се появи в платформата.

"Това няма да е последната песен на Денис. Той е оставил много недовършени песни, които ще чуете във времето", сподели Атешкан Теофиков при представянето на парчето "Сърцето ми".

Припомняме, че родителите на отишлия си без време Денис Теофиков създадоха фондация на негово име през ноември (2021 година) и обявиха старта й през февруари. Фондацията има за цел да подкрепя млади таланти, чиято мечта е да се занимават с музика, но нямат финансовата възможност, за да го направят сами.