Тиш Сайръс, майката на известната певица Майли Сайръс, се омъжи за актьора Доминик Пърсел миналата година. Но дъщеря й Ноа не беше на сватбата. И сега стана ясно, че Доминик преди това се е срещал с нея. Така че майка и дъщеря не общуват.  

Майката на Майли Сайръс се омъжи за 54-годишния актьор от "Бягство от затвора" миналия август.

Сватбата, Тиш Сайръс, Доминик ПърселЦял екран
Сватбата на Тиш Сайръс и Доминик Пърсел Снимка: Instagram Тиш Сайръс-Пърсел

Майли присъства на сватбата, но сестра й Ноа и брат й Брейсън отсъстваха, пише Us Weekly.

Сватбата, Тиш Сайръс, Доминик ПърселЦял екран
Сватбата на Тиш Сайръс и Доминик Пърсел Снимка: Instagram Тиш Сайръс-Пърсел

Вътрешен човек сега твърди, че Ноа е била романтично обвързана с Доминик, когато Тиш го е срещнала.

Майли Сайръс стана шаферка на сватбата на майка си Тиш

Известното семейство на Майли Сайръс беше разкъсвано от мистериозна вражда през последните години, а сега вътрешен човек сподели нови твърдения за това какво наистина се случва зад кулисите в бомбен репортаж от Us Weekly.

56-годишната Матриарх Тиш, която претърпя „пълен психически срив“ преди развода си с Били Рей Сайръс, се омъжи за 54-годишния актьор от „Бягство от затвора“ миналата година през август 2023 г.

Въпреки това, докато някои членове на семейството, като дъщерята Майли, присъстваха на сватбата й с австралийския актьор, Ноа и братът Брейсън отсъстваха от сватбата, което предизвика слухове за разрив по това време.

Вътрешен човек каза на изданието, че Ноа се срещала с Доминик и Тиш е знаела за това, когато е започнала връзка с него.

Сватбата, Тиш Сайръс, Доминик ПърселЦял екран
Сватбата на Тиш Сайръс и Доминик Пърсел Снимка: Instagram Тиш Сайръс-Пърсел

„Борбата между Ноа и Тиш надхвърля това, което хората си мислят. Ноа е много разстроена, че Тиш открадна Доминик от нея“, каза вътрешен човек.

По-рано този месец Тиш се появи в подкаста Call Her Daddy и разказа за връзката си с Пърсел, включително първата им среща.

Тя обясни, че за първи път той се е свързал с нея през 2016 г. в Instagram, но тя го е пропуснала.

„Последвах го в Instagram и той ми изпрати съобщение и просто каза:„ Хей, Тиш, просто исках да кажа, че мисля, че си наистина страхотна. И вършиш страхотна работа със семейството си“, каза тя.

След това дълго време не общували. До развода на Тиш с Били Рей. Те отново започнали да общуват, отишлш на среща и призналш любовта си един на друг.

Двойката в крайна сметка се ожени през август 2023 г.

 
Ноа СайръсЦял екран
Ноа Сайръс Снимка: Getty Images

Сватбата се състоя в луксозното имение на Майли в Малибу, а вътрешният източник каза, че отвън имало охрана, в случай че Ноа се появи.

Вътрешният човек също каза, че Ноа винаги е била близка с баща си, което предизвикало разрив между нея и Майли.

Майли Сайръс, Били Рей Сайръс, Тиш СайръсЦял екран
Майли Сайръс с родителите си Снимка: Getty Images

Говори се, че семейният раздор се разпростира и върху Майли, която не спомена баща си в речта си за приемане на Грами по-рано този месец. Съобщава се, че отношенията на дуото баща-дъщеря са се влошили след раздялата му с Тиш.

Вътрешен човек разкри малко след Грами по-рано този месец, че Били се е "опитвал да се свърже с Майли много пъти" и също така я е поздравил за победата.