Летният сезон на Ибиса за 2020 г. е свързан освен със слънце, море но и с повече от 1,5 метра от непознати.

 Въпреки мерките за блокиране в Испания, облекчаването им, клубовете на Белия остров остават затворени и се съобщава, че няма да могат да се отворят отново до следващата година.

Въпреки това, има едно място, което скоро ще започне партито.

 Ibiza Rocks, която стартира през 2005 г., за да изведе групите на живо на най-известната клубна сцена в света, е в очакване да зпочне отново изпълнения от 1 юли, тъй като коронавирусните ограничения се разхлабват.

 Изпълнителният директор и основател на Ibiza Rocks Анди Маккей казва, че е уверен, че могат да се справят добре, намалявайки капацитета от 2500 на до максимум 700 души.

"В центъра на хотел Ibiza Rocks е място, което беше дневен клуб и гигантски дансинг, но имаше и зона за маса и легла около периферията", казва той. 

 Макар да няма дансинг, басейнът ще бъде отворен, въпреки че те очакват потвърждение от властите относно ограниченията, които ще трябва да се прилагат.

 Мястото е на открито, което прави социалното дистанциране много по-лесно, отколкото за известните клубове на Ибиса, и означава, че се смята за едно от най-безопасните места за купони на острова.

 Персоналът, който е насочен към клиентите, ще носи защитна екипировка и целият персонал ще подлежи на проверка на температурата преди смяна.

 Г-н Маккей признава, че посетителите няма да получат същото изживяване на Ibiza Rocks като предишните години, но е сигурен, че няма да останат разочаровани.