Дъщерята на фронтмена на Nirvana Кърт Кобейн, художничката, модел, певица и журналистка Франсис Бийн Кобейн роди първото си дете от Райли Хоук, най-големият син на известния американски скейтбордист и бизнесмен Тони Хоук. Младата майка сподели първата снимка на новороденото си на страницата си в Instagram.

Въпреки факта, че момчето се роди на 17 септември, родителите му решиха да разкажат за раждането му едва сега.

Черно-белите снимки показват бебето, увито в одеяло, Райли държи сина си, а ръката на Франсис държи малки пръсти.

„17.09.2024 г. Ронин Уокър Кобейн Хоук“, гласи надписът.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Frances Bean Cobain (@thespacewitch)

56-годишният Тони, в коментарите към публикацията, говори с ентусиазъм за попълнението в семейството си, като пише, че Ронин е неговият „любим внук“.

Бийн и Хоук се ожениха на 7 октомври 2023 г., месец след като получиха разрешението си за брак в Сан Диего. Според Page Six, церемонията се предполага, че е била извършена от кръстника на Франсис, фронтмена на REM Майкъл Стайп .

Влюбените разказаха за романса си през февруари 2022 г., но започнаха да се срещат в началото на 2021 г.

За Франсис бракът с Райли не е първият. Тя беше омъжена за музиканта Исая Силва от 2014 до 2017 г. След като се разделиха, те се включиха в дълга съдебна битка за една от китарите на Кърт. 39-годишният Силва получи инструмента на певеца и го продаде на търг за 6 милиона долара.

Смъртта на музиканта, който злоупотребяваше с незаконни вещества, настъпи на 8 април 1994 г. Тялото на Кърт Кобейн беше открито в оранжерия близо до гаража на дома му в квартал Лейк Вашингтон в Сиатъл. В ръцете си е държал пушка, която е станала причина за смъртта му.