Липсата на музикални изяви се оказа фатална за попфолк певицата Гергана. Някогашната звезда, определяна като "Барбито на попфолка", спираше дъха на мъжете, но днес е направо неузнаваема.

След няколко опита да се завърне на върха, певицата се преквалифицирала в продавачка, пише "Уикенд", позовавайки се на нейни колеги.

След раздялата си с "Пайнер", изпълнителката на "Губя те бавно" останала без участия и започнала да си търси друг начин за препитание.

В момента Гергана работела в голяма верига хранителни магазини. Клиентите на супермаркета, в централен столичен квартал, дори не подозирали коя е синеоката блондинка, която ги обслужва.

Гергана маркирала хранителните продукти, без да се притеснява, че някой може да я разпознае.

Някогашната фолк звезда се подготвяла за мениджър на магазина, затова трупала опит като преминавала през всички нива в йерархията.

Преди да стане продавачка, тя за кратко се трудила и в музея "Земята и хората". Преди 6 години се дипломирала в специалност геология в Софийския университет, но любовта й към скалите и минералите така и не се превърнала в нейна професия.