Актьорът Артур Диланян почина внезапно пред очите на публиката. Звездата от сериалите "Воронин" и "Кухня" е имал сериозни проблеми със сърцето.

Артур Диланян е имал представление. В един момент той се почувствал зле, повикали линейка. Според източници на kp.ru , пристигналите на повикването лекари са му поставили диагноза остра сърдечна недостатъчност. Лекарите се опитали до последно да реанимират звездния пациент, но всичките им усилия бяха напразни. Актьорът почина десет дни преди 60-ия си рожден ден.

Диланян беше актьор в Московския арменски театър и често играеше в сериали. Изпълнителят е известен на широката публика със своите проекти „Два пъти по два“, „Детективи“, „Последният от Магикян“ и други.

Художественият директор на Московския арменски театър Слава Степанян заяви, че Диланян е душата на компанията и е накарал не само публиката да се влюби в него, но и колегите си. 

Той разказа, че последните думи на сцената са станали пророчески за Диланян. „На 22-ата минута на представлението той изрече думите: „Сбогом, мои хора. Сбогом, приятели...” Дори нямаше време да свири на китара. Умря на сцената", каза Степанян, цитиран от телевизия РЕН.

Превод: GlasNews.bg